Betalningsvillkor

Kortbetalning

Väljer du att betala mot bankkort/betalkort så tillkommer det ingen extra betalavgift.

Vi accepterar för närvarande VISA, MasterCard och AMEX. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Payer AB för att garantera snabb och säker betalning.

Hur ett kortköp går till:
– När du valt ut de produkter du vill handla och klickat dig vidare till kassan fyller du först i dina personuppgifter/loggar in.
– Därefter väljer du kort som betalsätt. Sidan laddas om och du skickas vidare till en säker sida där du får ytterligare fält att fylla i.
– Var noga med att alla dina kortuppgifter stämmer innan du klickar dig vidare för att genomföra köpet.
– Pengarna reserveras på ditt kort (vilket innebär att du inte kommer åt pengarna men de har ännu inte dragits).

Direktbetalning

Väljer du direktbetalning när du beställer hos oss tar vi inte ut någon extra betalavgift. Till skillnad mot en kortbetalning så dras pengarna direkt vid beställningstillfället.

Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Vid betalning mot faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar.

Konto/Delbetalning

Med delbetalning kan du i kassan välja att dela upp betalningen på 3, 6, 12 eller 24 månader. När du sedan bekräftar ditt köp och ansökan om delbetalning, gör EnterCard Sverige AB en sedvanlig kreditprövning och en kreditupplysning tas. Du får direkt besked om ansökan har godkänts, därefter slutförs köpet. Varje månad får du sedan en faktura med det valda månadsbeloppet. Du kan när som helst välja att slutbetala utan extra kostnad, alternativt betala ett lägre belopp än den valda månadskostnaden vilket gör Payers Delbetalning till en trygg och flexibel betalningslösning.

Vid varje fakturering tillkommer an avgift på 29 kr.

Alla våra betalningsalternativen ovan sköts av vår samarbetspartner, Payer Financial Services AB. Det sker en kreditprövning och eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du väljer att delbetala. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post till dig.

Har du övriga frågor gällande våra betallösningar hänvisar vi till Payers kundtjänst på telefonnummer  08-20 83 70 eller info@payer.se